Versmissen Timmerwerken

Voor de aanleg, reparatie en onderhoud van uw vloer

Houten, laminaat en parketvloeren

Vloeren

Geef uw huis een compleet nieuwe uitstraling met een nieuwe vloer! Wij leggen houten vloeren, laminaat- en parketvloeren. Deze vloeren geven uw huis een warme uitstraling en zijn gemakkelijk te onderhouden.

houtenvloer versmissen timmerwerken

Houten vloer

Een houten vloer zorgt voor een natuurlijke en warme sfeer in uw huis. Voor het leggen van dit soorten vloeren heeft Versmissen Timmerwerken de juiste instrumenten en kennis in huis om dit professioneel te laten gebeuren. Ook zorgen en verzorgen wij de onderhoud van uw houten vloer en geven wij u het nodige advies. 

 

laminaat versmissen timmerwerken

Laminaat

Laminaat is verkrijgbaar in verschillende soorten en stijlen. Wij helpen u graag bij het leggen van uw laminaat of kliklaminaat. Voor vragen over het leggen, of over de verschillende soorten laminaat kunt u altijd bij ons terecht. 

parket versmissen timmmerwerken

Parket

Wilt u een parkettenvloer laten aanleggen? Dan kunnen wij u ook daarmee bij helpen. Ook voor het waxen of het parket in de olie zetten hebben wij de nodige kennis en ervaring. Wilt u zelf parket leggen dan helpen wij u graag door het juiste advies te bieden.  

 

Bel ons vandaag nog
013 - 507 3055